Ulkoistus

Säästä aikaasi ja tilaasi

Ulkoistamalla saavutat tehokkuutta, skaalautuvuutta ja säästöjä

Brändituotteiden varastoinnin ja hallinnan ulkoistaminen tarjoaa yrityksellesi tehokkuutta, skaalautuvuutta sekä merkittäviä säästöjä. Suunnittelemme yhdessä huolella tuotteiden kokonaisuuden, jonka varastoinnin ja jakelun eri kanavissa otamme kokonaisvaltaisesti huolehdittavaksemme.

Keskitä tuotteet yhteen paikkaan

Tarjoamme yrityksellesi liikelahjat, henkilöstölahjat ja työvaatteet kätevästi yhdestä paikasta: yhdellä ohjelmistolla ja yhdellä sopimuksella. Keskittämisen myötä säästät aikaa ja tehostat yrityksesi organisaatiosi hallintaa. Tuotteet ovat aina siellä missä niitä milloinkin tarvitaan.

Suuri valikoima ilman suurta omaa varastoa

Suuri valikoima ilman suurta omaa varastoa

Ulkoistuspalvelumme mahdollistaa yrityksellesi laajan tuotevalikoiman pienellä alkuinvestoinnilla ja minimoidulla tuotehävikillä. Oma merkkaamomme varaston yhteydessä tekee tuotemerkkaukset tilausten mukaan, jolloin vältetään valmiiksi merkattujen tuotteiden suuri sitoumus.

Ohjelmistot apuna ulkoistuksessa

Ohjelmistot apuna ulkoistuksessa

Innoflame GO ohjelmistoperhe on yrityksesi apuna ulkoistetun varaston tehokkaassa ja hajautetussa hyödyntämisessä. Ohjelmistomme hoitavat tuotteiden tilaukset ja jakelun, lahjat ja palkinto-ohjelmat sekä työvaatteiden tilaukset. Ratkaisu sopii erityisesti yrityksille, joilla on useita toimipisteitä.

Ulkoistuspalvelumme sopii kaiken kokoisille yrityksille ja organisaatioille

Palvelumme avulla voit keskittää kaikki yrityksesi brändituotteet, henkilöstölahjat sekä työvaatteet ja niiden jakelun yhteen varastoon ja yhteen järjestelmään.

Palvelumme on suunniteltu kaiken kokoisille organisaatioille pienistä Suomen suurimpiin. Eniten palvelukonseptistamme hyötyvät sellaiset organisaatiot, joilla on useita toimipisteitä ja tarve laajalle tuotevalikoimalle. Ota yhteyttä niin tutustutaan eri vaihtoehtoihin konkreettisesti.

Saanko kertoa lisää?

Saanko kertoa lisää?

Ronny tässä moi. Tapaamalla ymmärrämme paremmin yrityksenne tarpeita. Soitellaan +358 207 433 601 tai jätä tiedot.