Tuotemerkit

Ihastu uusiin tuotemerkkeihin

Löydä laajasta valikoimastamme brändillesi sopivat tuotteet ja tuotemerkit

Innoflame on brändituotteiden kuten mainos- ja liikelahjojen, henkilöstölahjojen sekä työvaatteiden asiantuntija. Meillä on kahden vuosikymmenen kokemus alalla sekä satojen tuotemerkkien edustus. Yhdessä rakennamme yrityksellesi parhaiten sopivan valikoiman brändiä tukevia tuotteita.

Balmuir

www.balmuir.com

Balmuir on korkeatasoinen kotimainen tuotemerkki, joka tarjoaa on laadukkaita muotiasusteita sekä lahja- ja sisustustuotteita kotiin ja toimistoon. Tuotteet valmistetaan käsityömenetelmin korkealaatuisista materiaaleista. Innoflame vastaa yksinoikeudella Balmuir-tuotteiden yritysmyynnistä Suomessa.

Craft

www.craftsportswear.com

Craft on ollut vuodesta 1977 aktiivisesti mukana tutkimassa ja kehittämässä erilaisia materiaaleja, jotka ovat hengittäviä ja siirtävät kosteuden iholta. Tuloksena syntyi Craft-toimintaperiaate, jonka tarkoituksena on tuottaa toimivia treenaus- ja kilpailuasuja. Craftin tuotteet luovat edellytykset täydelliseen ja optimaaliseen suoritukseen.

Finlayson

info.finlayson.fi

Finlayson on edelleen Suomen myydyin ja rakastetuin kodintekstiilivalmistaja. Finlayson elää uutta ja vahvaa tulemista. Sen tuoreet omistajat ovat tuoneet sen vanhat arvot – rohkeuden, luovuuden ja ennakkoluulottomuuden – takaisin yrityksen toimintaan. Siksi Finlayson on jälleen yritys, josta puhutaan.

Globe Hope

www.globehope.com

Globe Hope on innovatiivinen suomalainen designyritys, joka valmistaa ekologisia designtuotteita kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista. Yksilöllisiä vaatteita, laukkuja ja asusteita tuottava yritys muokkaa edellisestä käyttötarkoituksestaan tarpeettomaksi jääneitä materiaaleja ja luo niistä uutta.

Neutral

www.neutral.com

Tanskalainen Neutral on vaatemerkki, jonka tuotteet on valmistettu vaativimpien sosiaalisten ja eettisten standardien sekä ympäristövaatimusten mukaisesti. Sertifioinnit takaavat, että Neutralin tuotteet ovat aidosti ihmisistä sekä ympäristöstä huolehtivia.

Office Goes Green

www.ogg.fi

Office Goes Green, ympäristöystävälliset mainos ja liikelahjat, ympäristöystävälliset promootiotuotteet, ympäristöystävälliset mainoslahjat. Ekologiset mainos ja liikelahjat ja ekologiset mainoslahjat.

Pentik

www.pentik.com

Pentik on suomalainen perheyritys, jonka tuotevalikoimassa on keramiikan lisäksi laaja valikoima suosittuja tuotteita tekstiileistä huonekaluihin. Suunnittelun lähtökohtana on kauneus ja käytännöllisyys. Yrityksen omat muotoilijat suunnittelevat perusmalliston lisäksi neljä kertaa vuodessa vaihtuvat sesonkimallistot.

Polar

www.polar.com

Suomalainen Polar on näyttänyt tietä teknologisissa innovaatioissa ja sykkeenmittauksessa jo vuodesta 1977. Polar yhdistää liikunnan, tekniikan ja fysiologian ammattilaisten osaamisen ja ammattitaidon sekä asiakkaiden tarpeet tuotteiksi ja teknologiaksi, joka pystyy kuuntelemaan ja ymmärtämään sinun kehoasi.

Brändituotteet

Löydä parhaat ideat

Suunnittelemme brändituotteita, joissa on ajatusta. Kehitämme brändiisi sopivan tuotekonseptin ja muodostamme näyttäviä kokonaisuuksia eri tuotteita yhdistellen. Hoidamme myös tuotteiden valmistuksen ja pakkaussuunnittelun. Voit luottaa ammattitaitoomme tuotantoprosessin jokaisessa vaiheessa.

140 tuotemerkkiä, tuhansia tuotteita

Balmuir

Bluebiit

Bodum

Bosweel

Buff

Camelbak

Citizen

Clique

Craft

D.A.D

Familon

Fare

Fazer

Finlayson

Finnkino

Fiskars

FootJoy

Georg Jensen

Globe Hope

Grizzly

HellyHansen

Helsingin villasukkatehdas

Hukka Design

Iittala

Innojok

Isosteel

James Harvest

Jokipiin pellava

Kajo

Kidde

Kiteen tekstiilitehdas

Knivo

Kultakeramiikka

Kultasuklaa

Kuusamon uistin

Latimeria

Leatherman

LedLenser

Light my fire

Longines

Majamoo

Marimekko

Marja Kurki

Marttiini

Muurikka

Neutral

Office Goes Green

Omron

Opa

Orrefors

Pentik

Petzl

Polar

Portia

ProJob

Rapala

Raymond Weil

Sagaform

Salomon

Samsonite

Suunto

ThinKing

Titleist

Wiesendahl