Varumärken

Inspireras av nya varumärken

Brett produkt- och varumärkesutbud som matchar ert företags varumärkesbild

Innoflame specialiserar sig på profilprodukter, såsom reklam- och företagsgåvor, personalgåvor och arbetskläder. Vi har två decenniers branscherfarenhet och representerar hundratals varumärken. Tillsammans kan vi sätta upp en perfekt portfölj av produkter som stöder ert företags varumärkesbild.

Balmuir

www.balmuir.com

Balmuir är ett prestigefyllt finskt varumärke som erbjuder högklassiga modeaccessoarer samt gåvor och inredningsartiklar för hem och kontor. Produkterna tillverkas för hand av förstklassiga material. Innoflame har ensamrätt på Balmuirs företagsförsäljning i Finland.

Craft

www.craftsportswear.com

Sedan 1977 har Craft forskat i och utvecklat ett flertal material som andas och transporterar bort svett från huden. Resultaten syns tydligt i deras kollektion med högpresterande funktionssportkläder för både träning och tävling. Crafts produkter hjälper dig prestera på topp vid varje träningspass.

Finlayson

info.finlayson.fi

Finlayson med sin långa historia som tillverkare av Finlands mest sålda och älskade hemtextilier upplever just nu ett enormt uppsving i popularitet. Företagets nya ägare har återupplivat dess gamla värderingar; mod, kreativitet och öppenhet. Därmed står Finlayson återigen i rampljuset.

Globe Hope

www.globehope.com

Globe Hope är ett innovativt finländskt företag som producerar ekologiska designprodukter av återvunna och överblivna material. Genom att återanvända material som inte längre behövs för sitt ursprungliga ändamål skapar företaget unika kläder, väskor och accessoarer.

Neutral

www.neutral.com

Danska Neutral är ett klädvarumärke som tillverkar sina produkter enligt de högsta sociala, etiska och miljömässiga standarderna. Neutrals många certifieringar garanterar att företagets produkter iakttar både människornas och miljöns välbefinnande.

Office Goes Green

www.ogg.fi

Office Goes Green har ett omfattande sortiment av miljövänliga reklamprodukter och affärsgåvor för kunder, anställda och andra intressenter. Vare sig du letar efter ekologiskt kontorsmaterial, kläder, produkter för hemmet eller elektronik hittar du det här.

Pentik

www.pentik.com

Pentik är ett finskt familjeföretag, som är känt för keramik men även erbjuder ett stort utbud av populära produkter från textilier till möbler. Hörnstenarna i Pentiks design är skönhet och funktion. Som komplement till sitt permanenta produktsortiment lanserar företagets hängivna designer fyra säsongskollektioner om året.

Polar

www.polar.com

Finska Polar har sedan 1977 varit ledande inom innovativ sportteknologi och pulsmätare. Polar förenar expertis inom sport, teknik och fysiologi för att skapa produkter och lösningar som förstår din kropp på djupet.

Profilprodukter

Upptäck de bästa idéerna

Vi designar alla våra profilprodukter med eftertanke och noggrannhet. Vi utvecklar ett produktkoncept som matchar ert företags image och kombinerar produkter till en kollektion som imponerar. Vi tar även hand om all tillverkning och förpackningsdesign. Ni kan lita på vår expertis genom hela tillverkningsprocessen.

140 varumärken, tusentals produkter

Balmuir

Bluebiit

Bodum

Bosweel

Buff

Camelbak

Citizen

Clique

Craft

D.A.D

Familon

Fare

Fazer

Finlayson

Finnkino

Fiskars

FootJoy

Georg Jensen

Globe Hope

Grizzly

HellyHansen

Helsingin villasukkatehdas

Hukka Design

Iittala

Innojok

Isosteel

James Harvest

Jokipiin pellava

Kajo

Kidde

Kiteen tekstiilitehdas

Knivo

Kultakeramiikka

Kultasuklaa

Kuusamon uistin

Latimeria

Leatherman

LedLenser

Light my fire

Longines

Majamoo

Marimekko

Marja Kurki

Marttiini

Muurikka

Neutral

Office Goes Green

Omron

Opa

Orrefors

Pentik

Petzl

Polar

Portia

ProJob

Rapala

Raymond Weil

Sagaform

Salomon

Samsonite

Suunto

ThinKing

Titleist

Wiesendahl