GoCard

Överraska med en perfekt present

GoCard är ett elektroniskt eller tryckt presentkort. Det är ett bekvämt och anpassningsbart sätt att glädja era anställda eller leverantörer.

Ge bästa möjliga gåva

GoCard är ett tryggt val när ni vill ge en anställd eller en leverantör en garanterat välkommen gåva. Tillsammans planerar vi bästa möjliga sortiment av gåvor som passar er målgrupps preferenser. Presentkortet kan tryckas med ett meddelande eller en hälsning som återspeglar ert företags varumärke.

Företagets egna presentkort

Vi erbjuder ett omfattande produktutbud för att skapa ert gåvosortiment. Såväl presentkort och kommunikation som personalisering, förpackning och gåvosortiment implementeras enligt ert varumärkes riktlinjer. Presentkortet återspeglar företagets profil och känsla och lämnar ett långvarigt positivt minne efter sig.

Innoflame GoCard lahjakortti

Enkelt att ge och lösa in

GoCard-presentkorten är antingen tryckta eller elektroniska. De är enkla att ge, skicka eller distribuera inom organisationer eller på evenemang. Mottagaren kan enkelt lösa in kortet på nätet med hjälp av en kod. Sedan slås gåvan in och skickas från lagret inom 48 timmar, för att levereras direkt till den adress som mottagaren angett.

Företagets egna presentkort

Alltid redo

GoCard är en tjänst som tack vare presentkorten och ett anlitat lager gör det enkelt att ge bästa möjliga gåvor. Den är idealisk för säsongsbetonade gåvor, kampanjpriser, personalgåvor och mycket mer. GoCard stöder och kompletterar även övriga Go-produkter.

Presentation av GoCard?

Presentation av GoCard?

Mikko här, hej. Lättast bekantar du dig med våra GoCard-presentkort och tjänsten GoCard genom att besöka vår utställning. Ring mig på tfn +358 207 433 601 eller lämna dina kontaktuppgifter.