Programvara

Låt ditt varumärke slå gnistor

Innoflame GO: en oslagbar kombination av programvara och tjänster

Innoflame GO är en sömlös kombination av specialiserad webbaserad programvara och entreprenadtjänster. Den befriar ert företag helt från allt inom lagring och internlogistik. Programvarulösningarna anpassas till ert varumärke och distribuerar, säljer och skänker gåvor och belöningar för er räkning.

GoKeep

Koll på lagerstatus

GoKeep är en fantastisk fusion av mångsidig logistik och lättanvänd webbaserad programvara. Den gör det möjligt att hantera ert anlitade lager och decentraliserad distribution av produkter inom er organisation oavsett tid och plats.

GoKeep →

GoShop

Webbshop för profilprodukter

GoShop är en webbshop där ni kan sälja ert företags utbud av produkter eller material direkt från ert anlitade lager. GoShop erbjuder även ett praktiskt verktyg för distribution av gratisprodukter och evenemangsanmälan.

GoShop →

GoGive

Belöna och uppmuntra

GoGive är ett belöningssystem och lager i ett. Systemet anpassar sig till unika behov för era incitaments- och belöningsprogram. GoGive följer upp användarnas poängsaldon, hanterar beställningar av belöningsprodukter och uppmuntrar till att förtjäna och lösa in poäng.

GoGive →

GoCard

Spar plats och tidr

GoCard är ett presentkort med ert varumärkes profil och känsla. Det ger er ett unikt och snyggt sätt att erbjuda ett skräddarsytt gåvosortiment. GoCard är ett säkert val när ni vill glädja en anställd eller leverantör med en uppskattad gåva.

GoCard →

Innoflame on toimialansa digitalisaation edelläkävijä

Pionjär inom digitalisering

Programvarufamiljen Innoflame GO är resultatet av två decenniers erfarenhet av profilprodukter och tio år av kontinuerlig programvaruutveckling. Tack vare Innoflame GO kan ert företag säga adjö till stora lagerlokaler och välkomna lättanvända verktyg för alla era behov.

Innoflame GO har allt ni behöver för hantering, distribution och logistik av ett stort utbud av profilprodukter och gåvor.

Lagring med hjärtat på plats

Vår enorma lageranläggning är vår programvarulösnings bultande hjärta. Där finns era produkter i tryggt förvar och personaliseras efter behov. Beställningarna kommer in via programvaran, plockas, personaliseras, förpackas och levereras i enlighet med kraven för respektive beställningskanal.

Fokusera på er kärnverksamhet

nnoflame GO lämpar sig särskilt väl för organisationer med flera verksamhetsställen, ett stort antal anställda och ett omfattande sortiment av profilprodukter. Genom att spara på utrymme, tid och värdefulla personalresurser låter våra heltäckande tjänster er fokusera på er kärnverksamhet.

Integration

Innoflame GO är en centraliserad lösning för en mängd olika behov. Det är ett lager, en informationsresurs, en webbshopp, ett belöningsprogram och en gåvoservice i ett. Även om alla era produkter befinner sig i samma decentraliserade lager kan de existera virtuellt i olika kanaler med varierande priser och målgrupper.

Boka presentation?

Boka presentation?

Sami här, hej. Får jag presentera våra program? Ring mig på tfn +358 207 433 601 eller lämna dina kontaktuppgifter.