Lösningar

Väck ditt varumärke

Full service inom profilprodukter

Design, logistik, programvara och outsourcing utgör hörnstenarna i vår service. Kombinationen av dessa delar gör Innoflame till en ojämförlig leverantör av profilprodukter, personalgåvor och arbetskläder för organisationer i alla storlekar.

Design

Profilprodukter som förstärker er profil

Vi tar fram inspirerande profilprodukter, personalgåvor och arbetskläder. När vi skapat ett produktkoncept som stöder ert varumärke tar vi hand om allt från tillverkning till etikett- och förpackningsdesign samt förpackning.

Design →

Logistik

Era profilprodukter i goda händer

Våra effektiva lager- och logistiktjänster garanterar att era material alltid finns precis där de behövs. Då vår personaliseringsavdelning finns på lagret kan vi garantera att även personaliserade produkter skickas inom 48 timmar.

Logistik →

Programvara

Särskilt utvecklat för er

Med hjälp av vår programvara kan ert företags produkttrafik hanteras smidigt på distans. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för produktdistribution, webbförsäljning, belöningsprogram och gåvor.

Programvara →

Entreprenad

Vi spar både tid och pengar åt er

Innoflames entreprenadtjänst tar hand om ert företags lagerhantering i sin helhet, vilket spar både tid och pengar. Våra programvaror ger er en kontinuerlig tillgång till ert lager på flera olika enheter.

Entreprenad →

Innoflame GO: en oslagbar kombination av programvara och tjänster

Innoflame GO är en sömlös kombination av specialiserad webbaserad programvara och entreprenadtjänster. Den befriar ert företag helt från allt inom lagring och internlogistik. Programvarulösningarna anpassas till ert varumärke och distribuerar, säljer och skänker gåvor och belöningar för er räkning.

GoKeep

Koll på lagerstatus

GoKeep är en fantastisk fusion av mångsidig logistik och lättanvänd webbaserad programvara. Den gör det möjligt att hantera ert anlitade lager och decentraliserad distribution av produkter inom er organisation oavsett tid och plats.

GoKeep →

GoShop

Webbshop för profilprodukter

GoShop är en webbshop där ni kan sälja ert företags utbud av produkter eller material direkt från ert anlitade lager. GoShop erbjuder även ett praktiskt verktyg för distribution av gratisprodukter och evenemangsanmälan.

GoShop →

GoGive

Belöna och uppmuntra

GoGive är ett belöningssystem och lager i ett. Systemet anpassar sig till unika behov för era incitaments- och belöningsprogram. GoGive följer upp användarnas poängsaldon, hanterar beställningar av belöningsprodukter och uppmuntrar till att förtjäna och lösa in poäng.

GoGive →

GoCard

Spar plats och tidr

GoCard är ett presentkort med ert varumärkes profil och känsla. Det ger er ett unikt och snyggt sätt att erbjuda ett skräddarsytt gåvosortiment. GoCard är ett säkert val när ni vill glädja en anställd eller leverantör med en uppskattad gåva.

GoCard →

Får jag berätta mer?

Får jag berätta mer?

Heidi här, hej. Jag skulle gärna träffa dig för att få en bättre bild av ert företags behov. Ring mig på tfn +358 207 433 601 eller lämna dina kontaktuppgifter.