Entreprenad

Spara tid och plats

Förbättrad effektivitet, skalbarhet och kostnadseffektivitet genom entreprenad

Att lägga ut förvaring och hantering av företagets profilprodukter på entreprenad ger ökad effektivitet och skalbarhet samt stora besparingar. Vi planerar ert produktsortiment tillsammans och hanterar sedan all lagring och distribution i olika kanaler.

Ett lager för alla produkter

Vi erbjuder ert företag ett komplett paket för alla era affärsgåvor, personalgåvor och arbetskläder på ett enda centraliserat lager med en programvarulösning och ett kontrakt. Detta inte bara sparar tid utan effektiverar även administrationen. Era produkter finns alltid precis där de behövs.

Suuri valikoima ilman suurta omaa varastoa

Ett omfattande utbud utan behov av att äga en stor lagerbyggnad

Tack vare vår entreprenadtjänst kan ert företag ha ett stort utbud av produkter med en minimal investering och mindre spill. Då lagrets särskilda personaliseringsavdelning skräddarsyr produkterna på orderbasis behöver ni aldrig förbinda er till att köpa fler produkter än nödvändigt.

Ohjelmistot apuna ulkoistuksessa

Datorstödd entreprenad

Innoflame GO-programvarufamiljen hjälper ert företag att få ut det mesta av att ha ert lager på entreprenad och en decentraliserad distribution. Våra produkter hanterar order och distribution, gåvor och bonusprogram samt beställningar av arbetskläder. Lösningen lämpar sig särskilt för företag som finns på flera orter.

Underleverans kan hjälpa företag och organisationer i alla storlekar

Tack vare vår tjänst kan ni hantera alla profilprodukter, företagsgåvor och arbetskläder som ert företag behöver centralt, med ett lager och ett system.

Våra tjänster är avsedda för företag i alla storlekar, från små firmor till Finlands största. Allra mest gynnar vårt tjänstekoncept företag som finns på flera orter och som behöver ett omfattande utbud av produkter. Kontakta oss för att personligen utforska olika alternativ.

Får jag berätta mer?

Får jag berätta mer?

Ronny här, hej. Jag skulle gärna träffa dig för att få en bättre bild av ert företags behov. Ring mig på tfn +358 207 433 601 eller lämna dina kontaktuppgifter.