Design

Från idé till produkt

Design av profilprodukter som skiljer sig från mängden

Innoflame erbjuder heltäckande service inom profilprodukter, personalgåvor och arbetskläder. Vi tar fram produkter och förpackningar som matchar ert företags varumärke och sköter tillverkning, lagerföring och distribution.

Skräddarsydd design

Vi representerar fler än 100 varumärken Utöver små reklam- och företagsgåvor omfattar vårt sortiment högklassiga produkter för att belöna och glädja de anställda med. Våra experter är också proffs på att ta fram och tillverka unika produkter, såsom arbetskläder.

Hållbara produkter som visar företagets värderingar

Till våra främsta styrkor hör våra ekologiskt och etiskt hållbara lösningar. Vi bygger ett produkturval som återspeglar och kommunicerar ert företags värderingar. Framför allt är våra produkter användbara, hållbara och återvinningsbara. Till och med förpackningarna tillverkas ekologiskt. Vid val av produkter prioriterar vi alltid lokalt producerade finska varumärken.

Merkkaus tekee tuotteen omaksesi

Personalisering gör produkten till egen

Personalisering är en viktig del av profilprodukter, särskilt i fråga om arbetskläder. Vår personaliseringsavdelning är förtrogen med alla ytor och material samt både traditionella och moderna märkningsmetoder från laser till broderi. Genom högklassig personalisering säkerställer vi att produkten kommunicerar med varumärket på ett minnesvärt och slående sätt.

Pålitlig expertis och erfarenhet genom hela tillverkningsprocessen

Reklamprodukter, presentartiklar och företagspresenter

Små ting kan säga mycket om ett företag. Innoflame hjälper er få ut det mesta av produkter som utvecklar och kommunicerar varumärket till exempel i butiker och på kontor. Med vår expertis hjälper vi företag att hitta exakt rätt produkter för varje ändamål. På Innoflame Showroom kan ni personligen utforska vårt breda sortiment.

Personalgåvor

Företagsgåvor är ett optimalt sätt att belöna och uppmuntra de anställda, uppmärksamma födelsedagar eller jubileer och fira uppnådda resultat. Vårt sortiment omfattar en mängd olika produktkategorier med lämpliga presenter från toppvarumärken. Som alternativ finns vårt GoCard-presentkort, en flexibel lösning för en perfekt gåva.

Arbetskläder

Utöver att arbetskläder ska vara praktiska och hållbara bör de också återspegla företagets varumärke på ett smakfullt sätt. Innoflame har gedigen erfarenhet av tillverkning av arbetskläder för många olika branscher. Vi förstår oss på material och deras unika egenskaper samt representerar en mängd olika varumärken. Tack vare vår programvara kan anställda beställa sina arbetskläder direkt till arbetsplatsen.

Innoflamen Showroom esittelee pitkälti toistasataa brändituotetta kattavan monipuolisen ja laadukkaan valikoiman.

Innoflame Showroom

Hej, Jani här! Ta en titt på vårt fina showroom!

Sortimentet på Innoflame Showroom omfattar över 200 olika högklassiga profilprodukter. Innoflames serviceinriktade och energiska designteam står till tjänst varje dag, beredda att diskutera och komma med idéer för att utveckla bästa möjliga produktsortiment för ert företags individuella behov.

Kontakta oss →

Boka presentation?

Boka presentation?

Ronny här, hej. Besök vår utställning för att lära dig mer om våra produkter! Ring mig på tfn +358 207 433 601 eller lämna dina kontaktuppgifter.