Tänd till. Aktivera. Väx.

Stärk din varumärkeshantering

Ditt val för profilprodukter

Innoflame är en oslagbar leverantörspartner för profilprodukter, personalgåvor och arbetskläder till organisationer av olika storlek. Vi planerar, tillverkar, lagrar och distribuerar produkter med ett säkert grepp.

Tack vare över två decennier av kontinuerlig utveckling, ett djärvt uppfinnartänkande och ett brett tjänsteutbud har Innoflame revolutionerat profilproduktsbranschen.

Våra lösningar → Om oss →

Suomen suurimmat organisaatiot luottavat Innoflameen

Profilprodukter

Finlands största organisationer väljer Innoflame

Verksamhetsställen som ligger långt ifrån varandra, höga antal anställda och ett omfattande utbud av profilprodukter gör lagerhantering till en större utmaning än någonsin. Därför har några av Finlands största organisationer valt våra heltäckande tjänster. Att lägga ut lager och logistik på entreprenad och använda vårt särskilda lagerhanteringsprogram utgör en oslagbar kombination.

Våra lösningar →

Full service inom profilprodukter

Design, logistik, programvara och outsourcing utgör hörnstenarna i vår service. Kombinationen av dessa delar gör Innoflame till en ojämförlig leverantör av profilprodukter, personalgåvor och arbetskläder för organisationer i alla storlekar.

Design

Profilprodukter som förstärker er profil

Vi tar fram inspirerande profilprodukter, personalgåvor och arbetskläder. När vi skapat ett produktkoncept som stöder ert varumärke tar vi hand om allt från tillverkning till etikett- och förpackningsdesign samt förpackning.

Design →

Logistik

Era profilprodukter i goda händer

Våra effektiva lager- och logistiktjänster garanterar att era material alltid finns precis där de behövs. Då vår personaliseringsavdelning finns på lagret kan vi garantera att även personaliserade produkter skickas inom 48 timmar.

Logistik →

Programvara

Särskilt utvecklat för er

Med hjälp av vår programvara kan ert företags produkttrafik hanteras smidigt på distans. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för produktdistribution, webbförsäljning, belöningsprogram och gåvor.

Programvara →

Entreprenad

Vi spar både tid och pengar åt er

Innoflames entreprenadtjänst tar hand om ert företags lagerhantering i sin helhet, vilket spar både tid och pengar. Våra programvaror ger er en kontinuerlig tillgång till ert lager på flera olika enheter.

Entreprenad →

Får jag berätta mer?

Får jag berätta mer?

Ronny här, hej. Jag skulle gärna träffa dig för att få en bättre bild av ert företags behov. Ring mig på tfn +358 207 433 601 eller lämna dina kontaktuppgifter.