Design

Loihdimme ideoista tuotteita

Suunnittelemme brändituotteita, henkilöstölahjoja ja työvaatteita, joissa on ajatusta

Innoflame tarjoaa brändituotteiden, henkilöstölahjojen sekä työvaatteiden kokonaisvaltaista hallintaa. Suunnittelemme yrityksesi brändin mukaiset tuotteet ja pakkaukset sekä tuotamme ne valmiiksi varastollemme jakelua varten.

Yksilöllistä suunnittelua

Edustamme toista sataa eri tuotemerkkiä. Valikoimamme kattaa pienten mainos- ja liikelahjojen lisäksi arvokkaammat tuotteet henkilöstön palkitsemiseen tai muistamiseen. Lisäksi suunnittelijamme hallitsevat tuotteiden kuten työvaatteiden yksilöllisen muotoilun ja valmistuksen.

Ekologisilla tuotteilla viestitään yrityksen arvoja

Ekologisesti sekä eettisesti kestävät ratkaisut ovat yksi vahvuuksistamme. Rakennamme yrityksellesi tuotevalikoiman, joka toteuttaa ja viestii yrityksesi arvoja. Tuotteet ovat ennen kaikkea hyödyllisiä, kestäviä ja kierrätettäviä. Myös pakkaukset tuotetaan ympäristöä huomioiden. Painotamme valikoimassamme lähellä valmistettuja kotimaisia tuotemerkkejä.

Merkkaus tekee tuotteen omaksesi

Merkkaus tekee tuotteen omaksesi

Brändituotteissa ja erityisesti työvaatteissa tuotteiden merkkaus on tärkeä osa tuotetta. Oma merkkaamomme hallitsee kaikki erilaiset pinnat ja materiaalit sekä uusimmat ja perinteisetkin menetelmät. Korkeatasoisella merkkauksella tuotteesi viestivät brändiäsi näyttävällä tavalla.

Voit luottaa ammattitaitoomme ja kokemukseemme tuotantoprosessin jokaisessa vaiheessa

Mainostuotteet, jakotuotteet ja liikelahjat

Pienet asiat kertovat paljon. Innoflame on asiantuntija tuotteiden hyödyntämisestä brändin viestinviejinä esimerkiksi myymälöissä tai toimipisteissä. Me autamme sinua löytämään juuri oikeat tuotteet eri käyttötarkoituksiin. Innoflame Showroomissa pääset konkreettisesti tutustumaan laajaan valikoimaamme.

Henkilöstölahjat

HR-lahjoilla palkitaan ja kannustetaan, muistetaan merkkipäivä ja juhlitaan saavutuksia. Valikoimastamme löytyy henkilöstölahjoiksi soveltuvia huippumerkkejä useista eri tuotekategorioista. Lisäksi GoCard lahjakorttipalvelumme tarjoaa joustavan vaihtoehdon täydellisen lahjan antamiseen.

Työvaatteet

Hyvä työvaate on tarkoituksenmukainen, kestävä ja tyylikkäästi yrityksen näköinen. Innoflamella on pitkä kokemus työvaatteista monille eri aloille. Tunnemme materiaalit ja niiden ominaisuudet sekä edustamme lukuisia valmistajia. Ohjelmistollamme henkilöstö tilaa kätevästi työvaatteensa suoraan omiin toimipisteisiinsä.

Innoflamen Showroom esittelee pitkälti toistasataa brändituotetta kattavan monipuolisen ja laadukkaan valikoiman.

Innoflame Showroom

Jani tässä terve. Meillä on aika hieno showroom. Pääsetkö käymään?

Innoflamen Showroom esittelee pitkälti toistasataa brändituotetta kattavan monipuolisen ja laadukkaan valikoiman. Innoflamen palveleva ja energinen suunnittelutiimi on päivittäin paikan päällä. He ovat valmiina ideoimaan ja kehittämään asiakkaiden tarpeisiin parhaiten sopivia tuotekokonaisuuksia.

Ota yhteyttä →

Sovitaanko esittely?

Sovitaanko esittely?

Ronny tässä moi. Paras tapa paneutua tuotteisiin on tavata näyttelyssämme. Soitellaan +358 207 433 601 tai jätä yhteystietosi.