Tikkurila

Monipuolinen valikoima brändituotteita kokonaispalveluna

Miten ulkoistetaan laadukkaiden liikelahjojen prosessi niin, että palvelun toimivuuteen voi luottaa?

Tikkurilalla on globaalina maalialan toimijana laaja asiakas- ja kumppaniverkosto. Kun työntekijöitäkin on yli 3 000, sidosryhmälahjojen menekki on melkoista. Tikkurila edellyttää näiltä brändituotteiltaan korkeaa laatua. Ja yhtä tärkeätä on saada ne jämptisti perille vastaanottajilleen.

Innoflame huolehtii kaikesta tästä Tikkurilan puolesta. Brändituotteet suunnitellaan yhdessä, ja Innoflame hoitaa käytännön toimet valmistuksesta logistiikkaan. Esimerkiksi alueelliset myyntiedustajat voivat tilata lahjat asiakkailleen suoraan Innoflamen GoShop -verkkokaupasta.

Case Tikkurila

"Arvostamme Innoflamessa erityisesti luotettavuutta ja monipuolisia, laadukkaita palveluja."

”Arvostamme Innoflamessa erityisesti luotettavuutta ja monipuolisia, laadukkaita palveluja”, Tikkurilan visuaalinen suunnittelija Mirkka Lempiäinen kertoo. Myös Innoflamen laajoista yhteistyöverkostoista on hyötyä, kun vaikkapa messuille tarvitaan makeispatukka Tikkurilan logolla – ja nopeasti!

Tikkurila-konserni on Suomen johtavin maalialan valmistaja

Tikkurila-konserni on Suomen johtavin maalialan valmistaja. Tikkurila tunnetaan globaalisti vahvoista brändeistään, laadukkaista tuotteistaan ja asiantuntevista palveluistaan. Vuonna 1862 perustetun Tikkurilan tuotteita on saatavilla kaikkiaan noin 40 maassa.

www.tikkurila.fi