Ratkaisut

Sytytä brändisi eloon

Innoflame on brändituotteiden kokonaisvaltainen palveluntarjoaja

Palvelumme kulmakiviä ovat suunnittelu, logistiikka, ohjelmistot ja ulkoistus. Nämä elementit hallussaan Innoflame on brändituotteiden, henkilöstölahjojen ja työvaatteiden toimittajana ylivertainen kumppani kaiken kokoisille organisaatioille.

Suunnittelu

Me teemme brändistäsi haluttavan

Suunnittelemme brändituotteita, henkilöstölahjoja ja työvaatteita, joissa on ajatusta. Luomme yrityksesi brändiin sopivan tuotekonseptin sekä hoidamme tuotteen valmistuksen, pakkausmerkinnät ja pakkaussuunnittelun.

Suunnittelu →

Logistiikka

Brändituotteet hyvässä tallessa

Tehokkaat varasto- ja logistiikkapalvelumme varmistavat, että materiaalisi ovat juuri siellä missä niitä tarvitaan. Varaston yhteydessä toimiva merkkaamomme takaa merkatuille tuotteille nopean toimituksen.

Logistiikka →

Ohjelmistot

Kehitetty sinua ja brändiäsi varten

Ohjelmistojemme avulla saat käyttöösi kätevät etätyökalut yrityksesi tuotetrafiikin hallintaan. Tarjoamme erikoistuneet ohjelmistot tuotteiden jakeluun, verkkokauppaan, kannustinjärjestelmiin sekä lahjoihin.

Ohjelmistot →

Ulkoistus

Säästämme aikaasi ja tilaasi

Ulkoistuspalvelumme vapauttaa yrityksesi kokonaisvaltaisesti materiaalien hallinnalta. Säästät tilaa ja aikaa. Ohjelmistotuotteidemme avulla yrityksesi varasto on aina ulottuvillasi, päätelaitteista riippumatta.

Ulkoistus →

Innoflame GO on voittamaton yhdistelmä softaa ja palvelua

Innoflame GO on erikoistuneiden verkko-ohjelmistojen ja ulkoistus-palvelun saumaton yhdistelmä. Se vapauttaa yrityksesi kokonaan varastoinnilta ja sisäiseltä materiaalien kuljetukselta. Brändisi näköiset ohjelmistot jakelevat, myyvät, lahjoittavat ja palkitsevat sinun puolestasi.

GoKeep

Hallitse ulkoistettua varastoasi

GoKeep tilausjärjestelmä mahdollistaa ulkoistetun varaston hallitsemisen sekä hajautetun tuotteiden jakelun organisaatiosi sisällä: paikasta, ajasta ja päätelaitteista riippumatta.

GoKeep →

GoShop

Brändituotteiden verkkokauppa

GoShop on brändisi näköinen verkkokauppa, joka avulla saat organisaatiosi tuote- tai materiaalivalikoiman myyntiin suoraan ulkoistetusta varastostasi.

GoShop →

GoGive

Kannusta ja palkitse

GoGive on kannustinjärjestelmä, jossa työntekijät tai sidosryhmät voivat valikoida ansaitsemillaan pisteillä palkintotuotteita ja tilata niitä suoraan omaan toimipisteeseensä.

GoGive →

GoCard

Anna aina paras lahja

GoCard on sähköinen tai painettu lahjakortti, jonka avulla voit helposti muistaa työntekijöitäsi tai yhteistyökumppaniasi varmasti mieleisellä lahjalla.

GoCard →

Sovitaanko esittely?

Sovitaanko esittely?

Heidi tässä moi. Ratkaisuihimme tutustut parhaiten tapaamalla meitä. Soitellaan +358 207 433 601 tai jätä yhteystietosi.