GoShop

Tehosta brändisi liikettä

GoShop on brändisi näköinen verkkokauppa

GoShop on brändisi näköinen verkkokauppa, joka avulla saat organisaatiosi tuote- tai materiaalivalikoiman myyntiin suoraan ulkoistetusta varastostasi.

Kauppa pystyyn hetkessä

GoShop on helppo ja turvallinen verkkokauppa. Sen avulla voit myydä brändituotteita tai esimerkiksi työvaatteita sidosryhmille ja suurelle yleisölle. Tuotteet maksetaan turvallisesti maksukorteilla tai pankkitunnuksilla ja toimitetaan suoraan tilaajille ulkoistetusta varastosta.

Innoflame GoShop verkkokauppa Pori Jazz festivaaleille

Pisteet ja bonukset

GoShop ymmärtää piste- ja bonusjärjestelmääsi, ylläpitää henkilökohtaisia pistetilejä ja tunnistaa esimerkiksi aktiivisen jäsenyyden. Tuotteita voidaan myydä pisteillä tai alennuksilla ja ylimenevän voi aina maksaa rahalla. GoShop viestii käyttäjille pistekertymistä ja kannustaa shoppailemaan.

Innoflame GoShop: Keskitä ja tehosta

Keskitä ja tehosta

GoShop on osa tuoteperhettä, jossa kaikki ohjelmistot hyödyntävät yhtä keskitettyä varastoa. Useiden eri jakelukanavien toteuttaminen ja eri kohderyhmien huomioiminen yhdellä työkalulla tuo organisaatiollesi selkeää lisätehoa ja säästöjä. GoKeep ja GoShop ovat suosituin yhdistelmä.

Kampanjat haltuun

Verkkokaupan ja varaston pystyttäminen lyhytkestoista tapahtumaa tai kampanjaa varten on kallis investointi. GoShop tarjoaa tapahtumille ulkoistetun palvelun, joka kattaa kaiken tarpeellisen: tuotteiden hankinnan, varastoinnin, merkkaukset, pakkauksen sekä brändisi näköisen kaupan verkossa.

Sovitaanko esittely?

Sovitaanko esittely?

Ronny tässä moi. Olisi hienoa tavata ja esitellä GoShop tuotetta. Soitellaan +358 207 433 601 tai jätä tiedot.