GoGive

Sytytä ja innosta palkinnoilla

GoGive on kannustinjärjestelmä, jossa työntekijät tai sidosryhmät voivat valikoida ansaitsemillaan pisteillä palkintotuotteita.

Helppo ja hauska

GoGive on käyttäjälle helpompi kuin verkkokauppa. Brändi-ilmeesi mukainen käyttöliittymä näyttää yhdessä näkymässä kaikki palkinnot. Aktiivisina näkyvät ne, joihin pisteesi riittävät. Hienommat palkinnot kannustavat kartuttamaan pistetiliä. Valitse palkinto ja kuittaa tilaus. Se on siinä – helppoa.

Kannustaa ja palkitsee

GoGive kerää henkilöstösi kannustinpisteet tarvittaessa suoraan tietojärjestelmästäsi. Käyttäjät saavat kertyneistä pisteistä ilmoituksia ja näkevät pistetiliensä ajantasaiset tapahtumat. Aktiivinen seuranta ja brändisi mukainen viestintä kannustavat ansaitsemaan ja käyttämään palkintopisteitä.

Tervettä kilpailua

Tervettä kilpailua

GoGive kannustaa myös kilpailulla. Käyttöliittymä näyttää haluttaessa tulostaulun organisaatiosi parhaista suorittajista. Kilpailu ja yhä hienommat palkinnot kannustavat parempiin suorituksiin ja pitävät osallistujat vireessä. Palkinnot toimitetaan suoraan tilaajille vaikka kotiosoitteisiin.

Nopea käyttöönotto

GoGive on nopeasti käytössä. Suunnittelemme yhdessä palkinnot ja perustamme tietojärjestelmiinne sopivan tiedonsiirron. Siitä eteenpäin hoidamme kaiken: tuotteiden hankinnan, varastoinnin, merkkaukset, pakkaamisen ja toimitukset. Säästät aikaa ja kustannuksia — ja samalla kannustat henkilöstöä.

Sovitaanko demo?

Sovitaanko demo?

Monica tässä moi. GoGive tuotteeseen tutustut parhaiten esittelyllä. Soitellaan +358 207 433 601 tai jätä tietosi.