GoCard

Yllätä täydellisellä lahjalla

GoCard on sähköinen tai painettu lahjakortti, jonka avulla voit helposti muistaa työntekijöitäsi tai yhteistyökumppaniasi.

Anna paras lahja

GoCard on varma valinta, kun haluat muistaa työntekijääsi tai yhteistyökumppaniasi mieluisalla lahjalla. Suunnittelemme yhdessä parhaan mahdollisen lahjavalikoiman, joka vastaa kohderyhmiesi tyyliä. Lahjakorttiin lisätään brändisi mukainen viesti tai tervehdys lahjan saajalle.

Yrityksesi oma lahjakortti

Tarjoamme laajan katalogin tuotteita, joista lahjavalikoima voidaan rakentaa. Lahjakortit, viestintä, merkkaukset, pakkaukset ja lahjavalikoima toteutetaan yrityksesi brändi-ilmeen mukaiseksi. Lahjakortti tuntuu ja näyttää yritykseltäsi ja jää mieleen positiivisena kokemuksena.

Innoflame GoCard lahjakortti

Helppo antaa ja lunastaa

GoCard lahjakortti on painettu tai sähköinen ja helppo antaa, lähettää tai jakaa organisaatiossa tai tilaisuuksissa. Lahjan saaja voi lunastaa lahjatuotteensa lunastuskoodilla helposti verkossa. Lahja paketoidaan ja lähetetään varastolta 48 tunnin sisällä ja toimitetaan suoraan lahjan saajan antamaan osoitteeseen.

Yrityksesi oma lahjakortti

Aina valmiina annettavaksi

GoCard on palvelu, jossa lahjakortti ja ulkoistettu varastopalvelu tekevät parhaan lahjan antamisesta vaivatonta. Sitä voidaan hyödyntää esimerkiksi kausiluonteisissa lahjoissa, palkintoina kampanjoissa tai henkilöstölahjoina. GoCard tukee ja täydentää myös muita Innoflame GO -tuotteita.

GoCard demo?

GoCard demo?

Mikko tässä moi. GoCard lahjakortteihin ja palveluun tutustut parhaiten näyttelyssämme. Soitellaan +358 207 433 601 tai jätä tietosi.