Ohjelmistot

Tulivoimaa brändisi hallintaan

Innoflame GO on voittamaton yhdistelmä softaa ja palvelua

Innoflame GO on erikoistuneiden verkko-ohjelmistojen ja ulkoistuspalvelun saumaton yhdistelmä. Se vapauttaa yrityksesi kokonaan varastoinnilta ja sisäiseltä materiaalien kuljetukselta. Brändisi näköiset ohjelmistot jakelevat, myyvät, lahjoittavat ja palkitsevat sinun puolestasi.

GoKeep

Hallitse ulkoistettua varastoasi

GoKeep tilausjärjestelmä mahdollistaa ulkoistetun varaston hallitsemisen sekä hajautetun tuotteiden jakelun organisaatiosi sisällä: paikasta, ajasta ja päätelaitteista riippumatta.

GoKeep →

GoShop

Brändituotteiden verkkokauppa

GoShop on brändisi näköinen verkkokauppa, joka avulla saat organisaatiosi tuote- tai materiaalivalikoiman myyntiin suoraan ulkoistetusta varastostasi.

GoShop →

GoGive

Kannusta ja palkitse

GoGive on kannustinjärjestelmä, jossa työntekijät tai sidosryhmät voivat valikoida ansaitsemillaan pisteillä palkintotuotteita ja tilata niitä suoraan omaan toimipisteeseensä.

GoGive →

GoCard

Anna aina paras lahja

GoCard on sähköinen tai painettu lahjakortti, jonka avulla voit helposti muistaa työntekijöitäsi tai yhteistyökumppaniasi varmasti mieleisellä lahjalla.

GoCard →

Innoflame on toimialansa digitalisaation edelläkävijä

Innoflame on toimialansa digitalisaation edelläkävijä

Innoflame GO -ohjelmistoperhe kiteyttää kahden vuosikymmenen kokemuksen brändituotteista sekä kymmenen vuoden jatkuvan ohjelmistokehityksen. Sen myötä yrityksesi vapautuu suurista varastoista sekä saa käyttöönsä helpot työkalut kaikkiin eri tarpeisiin.

Innoflame GO on kaikki mitä tarvitset laajan brändi- ja lahjatuotevalikoiman hallintaan, jakeluun ja logistiikkaan

Varasto on sydän

Ohjelmistomme ytimessä sykkii suuri tehokas varastomme. Siellä tuotteesi ja materiaalisi ovat turvallisesti säilössä ja saavat yksilöllisen käsittelyn. Ohjelmistojen kautta muodostetut tilaukset keräillään, merkataan, paketoidaan ja lähetetään kunkin tilauskanavan edellyttämällä tavalla.

Keskity ydintoimintaasi

Innoflame GO sopii erityisesti organisaatioille, joilla on laaja toimipisteverkko tai kattava valikoima brändituotteita. Kokonaisvaltainen palvelumme antaa yrityksellesi mahdollisuuden keskittyä ydintoimintaan ja säästää tilaa, aikaa sekä arvokkaita henkilöresursseja.

Integraatio

Innoflame GO on keskitetty ratkaisu moneen tarpeeseen. Se on varasto, materiaalipankki, verkkokauppa, kannustinjärjestelmä ja lahjapalvelu. Samat tuotteet voivat elää useissa eri kanavissa, eri hintaisina ja eri kohderyhmille vaikka ovatkin yhdessä paikassa: omassa ulkoistetussa varastossasi.

Sovitaanko esittely?

Sovitaanko esittely?

Sami tässä moi. Saanko esitellä ohjelmistojamme? Soitellaan +358 207 433 601 tai jätä tiedot.