Logistiikka

Voimaa ja vauhtia varastointiin

Yksi varasto. Yksi järjestelmä.

Tehokkaat varasto- ja logistiikkapalvelumme varmistavat, että materiaalisi ovat juuri siellä missä niitä tarvitaan. Palvelumme avulla voit keskittää kaikki yrityksesi brändituotteet, henkilöstölahjat ja työvaatteet yhteen varastoon ja yhteen järjestelmään. Varaston yhteydessä toimiva merkkaamomme takaa merkatuille tuotteille nopean toimituksen.

Nopea toimitus

Nopea toimitus

Nopeus on yksi varastomme vahvuuksista. Tilaukset käsitellään jakelukanavan mukaisesti ja toimitetaan asiakkaan toiveet ja erityistarpeet huomioiden. Merkkausta edellyttävät tuotteet merkitään tilauskohtaisesti.

Merkkaukset tilausten mukaan

Oma merkkaamomme on integroitu osaksi keskusvarastoamme. Tekemällä tuotemerkkaukset tilausten mukaan voimme merkittävästi vähentää asiakkaidemme investointeja. Lisäksi hävikki vähenee kun merkkauksia tehdään ainoastaan tarpeiden mukaisesti. Merkkaamomme hallitse kaikki eri materiaalit ja tekniikat.

Varaston ja logistiikan keskittäminen tuo yrityksellesi merkittäviä säästöjä ja lisää tehokkuutta

Yksi varasto, monta kanavaa

Sisäiset tilaukset, liikelahjat, palkinnot sekä verkkokauppa hyödyntävät samaa ajantasaista varastoa. Tuotteen toimitus- tai käsittelytapa tai hinta voivat muuttua sen mukaan mistä jakelukanavasta tilaus tulee. Keskittämällä varasto sitoo vähemmän investointia ja kokonaisuus on aina hallinnassasi, yhdessä paikassa.

Kustannusten optimointia

Suuret volyymimme mahdollistavat tuotteillesi edullisen kuljetuksen sekä Suomeen että ulkomaille. Edistyneet optimointityökalumme säästävät asiakkaidemme kustannuksia sekä tuotteissa että varastoinnissa. Niiden ansiosta logistiikkapalvelumme soveltuu sekä pienille että suurimmille organisaatioille.

Kiinnostaako logistiikkamme?

Kiinnostaako logistiikkamme?

Ronny tässä moi. Olisi hienoa tavata ja esitellä logistiikkapalvelujamme tarkemmin. Soitellaan +358 207 433 601 tai jätä yhteystietosi.